1-bintang untuk Genshin Impact

Genshin Impact terus mendapat penilaian 1-bintang kerana kekurangan penghargaan untuk ulang tahun pertama mereka

Genshin Impact dikeluarkan oleh miHoYo pada 28 September 2020, dan dengan cepat menjadi fenomena di seluruh dunia. Dalam enam bulan, ia memperoleh lebih dari $ 1 bilion dari pendapatan mudah alih sahaja, tanpa mengambil kira pendapatan PC dan PlayStation. Genshin kini meraikan ulang tahun pertamanya, tetapi para pemain tidak gembira dengan hadiah ulang tahun MIHoYo selama satu tahun, terutama kepada pangkalan permainan yang telah menyokong mereka selama setahun.

Hanya ada satu hadiah untuk pemain untuk ulang tahun pertama mereka – Primogems. Ganjarannya lebih buruk daripada festival Tahun Baru yang diadakan awal tahun ini, dan tidak ada acara lain dalam permainan untuk dinikmati oleh pemain – belum pernah terjadi sebelumnya untuk permainan yang begitu berjaya. Tidak ada yang dapat dihargai oleh playerbase mengenai ulang tahun itu

Sangonomiya Kokomi, watak baru yang dirilis pada 21 September, kurang memuaskan. Tidak ada bangunan pesta yang sesuai dengan Kokomi. Pemain meminta penggemarnya, tetapi miHoYo belum memberi komen mengenai permintaan masyarakat.

Secara keseluruhan, patch baru yang dilancarkan untuk ulang tahun itu mengecewakan, baik secara acara dan juga kemas kini. Tidak semua kemas kini untuk permainan mungkin menarik. Masalah sebenarnya ialah pemaju enggan berkomunikasi dengan pemain.

Source : Google Play

Sehingga 28 September, skor tinjauan Google Play Genshin Impact adalah sekitar 1.9 hingga 2.0. Pemain meminta miHoYo untuk berkomunikasi, tetapi pemaju enggan memberikan sebarang jawapan.

Source: invenglobal

Dari penulis sama

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.