3 Perkara Hebat Prasejarah yang Dapat Kita Pelajari Tentang ‘Jurassic World Evolution 2’

MEMPUNYAI PEMBANTU PENTING

Jika anda seorang peminat siri Jurassic Park sudah tentu, sekuelnya yang agak baru ini, Jurassic World dan Jurassic World: Fallen Kingdom: Jurassic World Evolution 2 akan membuatkan anda teruja . Lovable-rapscallion-turn-lovable-dinosaur-tamer Owen Grady siap untuk membantu anda semasa anda membina taman anda, disertai oleh Claire Dearing dan Dr. Ian Malcolm . Memang, trio ini mungkin mempunyai rekod buruk ketika menjalankan zoo dinosaur mereka sendiri, tetapi pasti mereka akan penuh dengan nasihat yang baik ketika menjalankannya. Dengar, dan anda boleh mengharapkan gabungan yang sihat untuk petunjuk dan masalah kerana anda membina taman dino anda sendiri.

TUTORIAL PENTING

Bercakap tentang membina taman dino, memberi perhatian kepada tutorial adalah kunci jika anda ingin mengelakkan, perkara buruk berlaku, membiarkan triceratops anda mati setelah meletakkannya di kandang dengan karnivor kerana anda bukan pakar dinosau. Secara hipotesis. Tutorial akan menunjukkan kepada anda unsur-unsur permainan yang lebih penting, seperti helikopter mengemudi, menangkap dinosaurus yang melarikan diri, dan meneliti makanan baru dan rangsangan persekitaran. Juga, dan saya tidak cukup menekankan ini – jangan lupa untuk mengisi minyak generator anda. Ternyata satu-satunya perbezaan antara pagar elektrik dan pagar bukan elektrik ialah T. rex boleh keluar dari pagar kedua dan memakan pekerja anda.

BERSEDIA DENGAN HURU-HARA

Mod Chaos Theory membolehkan anda memainkan detik-detik penting filem kegemaran anda. Alami senario ‘bagaimana-jika’ daripada filem Jurassic World dan Jurassic Park yang ikonik, dengan setiap peringkat ditetapkan merentas era dan lokasi daripada kelima-lima filem. Ceburkan diri anda dalam francais Jurassic World dan lihat bagaimana keadaan berubah apabila anda ditugaskan untuk menguruskan cabaran baharu dengan hasil yang tidak dapat diramalkan.

Dari penulis sama

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.