39daph Menyertai Sentinels

Sentinels dengan sukacitanya mengumumkan penambahan Daphne “39daph” Wai kepada organisasi sebagai content creator.

Mengumpul ratusan ribu pengikut merentas profil media sosialnya, 39daph (atau ringkasnya, daph) menyertai Sentinels sebagai penyertaan pertamanya dalam dunia hiburan esport. Memfokuskan pada pelbagai aliran yang menawarkan kandungan baharu yang menarik kepada hampir 1 juta pengikutnya di Twitch, sindiran bijak daph dan personaliti yang boleh dikaitkan telah menjadikannya bintang yang semakin meningkat sejak kerjaya penstrimannya bermula pada 2019.

Di YouTube, kehadiran daph terus berkembang kepada khalayak ramai hampir 650,000 pelanggan yang berjumlah lebih 50 juta tontonan video. Dengan mengambil kira pengeluaran kandungan, Sentinels merancang untuk mencipta video kolaboratif yang melibatkan gabungan kedua-dua pemain kompetitif dan pencipta kandungannya.

Dengan penambahan daph, Sentinels mempunyai jumlah terkumpul lebih 7.5 juta jam tontonan di Twitch dalam tempoh 30 hari yang lalu, disenaraikan dalam 10 organisasi esport terbaik di Amerika Utara.

Dari penulis sama

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.