Adakah GTA 5 masih relevan pada tahun 2021?

GTA 5 adalah permainan video Rockstar paling berjaya sepanjang masa dengan alasan. Walaupun beberapa pemain merasa seperti Rockstar telah memerah susu GTA 5 selama hampir satu dekad, tidak dapat dinafikan bahawa ia adalah permainan yang menyeronokkan. Permainan cenderung laris jika mereka seronok dimainkan. Memandangkan bahawa GTA 5 adalah pelepasan GTA yang paling berjaya dengan margin yang besar, cukup jelas bahawa beberapa pemain menyukai permainan ini. Ini adalah gelaran paling moden dalam siri ini, yang memberikannya kelebihan berbanding permainan lain di francais.

GTA 5 mempunyai beberapa ciri paling popular dalam francais. Ini termasuk beberapa protagonis, penyesuaian yang tidak masuk akal, dan banyaknya aktiviti sampingan kadang-kadang kelihatan mengejutkan. Ia juga mempunyai peta yang paling luas dalam keseluruhan siri. GTA 5 juga diperlukan untuk bermain GTA Online, walaupun versi yang terakhir akan dikeluarkan pada 11 November 2021. Oleh itu, banyak pemain membeli permainan tersebut untuk bermain GTA Online.

Mengesyorkan GTA 5 kepada mereka yang sudah pernah bermain

See the source image

Itu bergantung sepenuhnya pada apakah pemain menikmati GTA 5 sebelum ini atau tidak. Sekiranya mereka berhenti bermain permainan kerana mereka tidak menyukai mekanik utamanya, maka mereka tidak akan senang memainkannya pada tahun 2021. Namun, jika pemain menikmati permainan, mereka mungkin masih menyukainya pada tahun 2021. Disarankan untuk menunggu sehingga Diperluas dan Edisi yang Disempurnakan dikeluarkan pada 11 November 2021, kerana ia akan mempunyai kandungan baru.

Mengesyorkan GTA 5 kepada pemain yang belum perrnah bermain

See the source image

GTA 5 adalah tajuk yang sangat popular. Ini adalah salah satu permainan video paling laris sepanjang masa. Walaupun permainan video yang berjaya telah disusun pada masa lalu, GTA 5 bukan salah satunya. Oleh itu, selalu disarankan untuk memeriksa GTA 5 jika pemain mencari pengembaraan baru. Ini adalah permainan video dengan playerbase yang besar. Fakta sederhana ini bermaksud bahawa terdapat sejumlah mod yang tidak masuk akal yang memanjangkan jangka hayat permainan untuk beberapa pemain. Bukan itu sahaja, tetapi terdapat juga kandungan beratus-ratus jam di GTA 5.

Source : sportskeeda

Dari penulis sama

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.