Adam Warlock akan diperkenalkan dalam sekuel Guardians of the Galaxy

Filem Guardian of the Galaxy dijangka akan disiarkan pada 2023.

Marvel Cinematic Universe telah memperkenalkan superhero baru, yang akan ditayangkan di bahagian ketiga filem Guardians of the Galaxy. Pengarah filem itu, James Gunn, menulis mengenai perkara ini di Twitter.

Peranan superhero baharu- penyelamat dunia, Adam Warlock, akan dimainkan oleh pelakon Britain Will Poulter, yang sebelumnya dilihat oleh penonton dalam filem The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Runner, The Maze Runner, The Survivor dan lain-lain.

Dalam komik, Warlock diciptakan sebagai manusia sempurna, yang dimaksudkan untuk menjadi versi umat manusia yang paling maju. Dia telah disebut sebagai Dia atau Adam pada masa lalu. Dia memainkan peranan penting dalam jalan cerita “Infinity Watch”, yang merangkumi Thanos, Infinity Stones dan Infinity Gauntlet. Dia bergabung dengan sebuah kelompok yang disebut Infinity Watch, yang dimaksudkan untuk menjaga batu kuasa.

Warlock adalah salah satu watak yang paling popular dalam Komik Marvel, dan debutnya di MCU telah lama dinantikan. Nampaknya Warlock akan membuat penampilan sulung di Marvel Cinematic Universe.

Dari penulis sama

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.