Apex Legends: Legenda Musim 11 Ash yang Dikatakan OP

Apex Legends Musim 11 Escape baru sahaja bermula, tetapi sudah jelas bahawa terdapat khabar angin bahawa Ash akan dinerkan. Legend terbaharu, Ash, mempunyai kit yang sangat berkuasa yang mampu melihat ‘kit’ pihak lawan walaupun dia sudah dibunuh.

Apa Yang Membuatkan Ash Sangat Berkuasa?

Set kebolehannya menjadikannya Legenda ini sangat agresif yang boleh mengambil rakan sepasukan dengan tangan dan menyeret mereka dari satu pertempuran ke tempat lain. Saya fikir Ash terlalu agresif untuk gaya permainan saya. Tetapi selepas bermain beberapa perlawanan sebagai Ash, saya rasa saya kini seorang pemain utama Ash.

Keupayaan taktikalnya ialah Arc Snare yang membolehkan anda melontar jerat elektrik berputar yang merosakkan dan menambat musuh yang dekat dengannya. Meletakkan Arc Snare dengan betul boleh meletuskan perisai pada musuh yang sudah rosak dan memerangkap mereka di tempat yang tidak sesuai, kerana mereka akan bergelut untuk melarikan diri dari jerat untuk beberapa saat memberi anda peluang untuk menembaknya kembali. Selama beberapa jam saya bersama Ash, Arc Snare membantu saya terus hidup apabila diserang pihak keriga, dan membantu saya mengeluarkan seluruh skuad selepas memerangkap musuh di tengah jalan untuk menghidupkan semula skuad mereka.

Kemudian kita bercakap mengenai kuasa terhebat Ash, Pelanggaran Fasa, yang membolehkan pemain memilih lokasi yang berada dalam jangkauan mereka dan pergi ke arahnya pada kelajuan yang sangat pantas. Pelanggaran Fasa menyebabkan saya banyak membunuh, hanya kerana pemain musuh tidak tahu saya akan datang, terutamanya jika mereka terlibat dengan rakan sepasukan saya atau skuad musuh yang lain. Hanya dengan satu tekan butang dan saya akan muncul beberapa inci di hadapan muka mereka seperti dalam filem Matrix. 

Dari penulis sama

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.