Assassins Creed IV Black Flag dinobatkan sebagai sekuel Assassins Creed terbaik

Ramai peminat “Assassin’s Creed” bersetuju “Assassin’s Creed: Black Flag” tahun 2013 adalah sekuel terbaik yang mana 59% responden memilih sebagai kegemaran mereka. “Black Flag” mengambil mekanik dunia terbuka siri yang telah berkembang sejak “Assassin’s Creed 2” dan mengutamakan beberapa elemen baru: pertempuran dan penerokaan tentera laut.

Dalam “Assassin’s Creed: Black Flag,” pemain bermain melalui Caribbean pada tahun 1700-an ketika Edward Kenway, menyerang kapal musuh dan mengganas armada Sepanyol. Dalam kata lain, permainan ini sama seperti pengembaraan lanun seperti judul “Assassin’s Creed” yang tepat, tetapi akhirnya menjadi lebih kukuh untuk fakta itu, kerana popularitinya yang dapat bertahan sehingga kini.

Permainan video siri Assassin’s Creed sentiasa menyeronokkan untuk dimainkan. Permainan Assassins Creed IV Black Flag sangat mengagumkan. Permainan ini patut dicuba dan pasti anda tidak akan menyesal. Walaupun anda tidak berminat dengan permainan aksi, tema lanun baru Assassin’s Creed IV Black Flag akan menarik perhatian anda. Permainan ini mempunyai ciri menarik dan menakjubkan yang menyebabkan ramai yang menyukainnya. 

Faktor kejayaan permainan ini :

Grafik yang menajubkan dan masih relevan pada masa kini

Kualitinya sangat luar biasa sehingga menarik minat pemain untuk terus bermain permainan ini. Grafik yang lancar dalam permainan meningkatkan pengalaman pemain.

Sangat menyeronokkan

Permainan ini menyeronokkan untuk dimainkan. Permainan ini mempunyai beberapa cabaran yang mengekalkan minat dalam diri pemain dan permainan tidak menjadi membosankan. Ia senang dimainkan tetapi tidak begitu mudah untuk berjaya. Ia mempunyai tahap kesukaran yang seimbang. Permainan tidak mempunyai ciri khas untuk mengekalkan tahap kesukaran sebaliknya tahap kesukaran permainan tetap ke sederhana. 

Mempunyai mod Offline

Sebilangan besar permainan yang saya main memerlukan sambungan internet tetapi Assassin’s Creed IV Black Flag tidak mempunyai sekatan seperti itu. Pemain boleh bermain dengan mudah di luar talian; ia tidak akan menghentikan permainan dengan cara apa pun. Ini akan membantu pemain bermain tanpa gangguan akibat kesambungan internet yang lemah.

Jalan cerita yang menarik\

Assassin’s Creed IV Black Flag mempunyai plot yang luar biasa. Permainan video ini membawa cara yang luar biasa dalam siri Assassin’s Creed. Permainan ini sangat menarik kerana pemain boleh menjelajah seluruh darat dan laut. Tambahan pula, plot permainan ini sebenarnya berdasarkan daripada kiah duna nyata yang merangkumi perang antara Assassins dan Templar.

Variasi Senjata

Permainan ini diperkenalkan dengan pelbagau jenis senjata seperti pedang,senapang, pisau , kapak , meriam dan sumpit serta banyak lagi. Apabila pemain banyak menjelajah ke suatu tempat lain, semestinya anda akan menemui senjata baru dan dapat menggunakannya apabila anda telah membunuh pengguna asalnya.

Jika anda berminat dengan Assassins Creed IV Black Flag ini , anda boleh dapatkan permainan video ini di Steam

Dari penulis sama

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.