Bagaimana untuk Meningkatkan Tahap dengan Cepat dalam Rocket League Sideswipe?

Liga Roket adalah salah satu permainan dalam talian yang paling kompetitif dan menyeronokkan. Walaupun ia tersedia pada platform yang berbeza selama bertahun-tahun, mudah alih baru sahaja dilancarkan pada tahun ini. 

Pemain akan mencari cara untuk meningkatkan tahap dengan cara paling pantas untuk membuka kunci lebih banyak ganjaran, dan terdapat beberapa helah yang boleh mereka cuba untuk memaksimumkan keuntungan XP mereka.

Bermain Perlawanan

Bermain perlawanan ialah salah satu cara asas untuk mendapatkan XP dalam Rocket League Sideswipe. Walaupun anda tidak menyelesaikan sebarang cabaran, anda akan memperoleh jumlah XP yang lumayan daripada setiap perlawanan yang anda mainkan dalam Rocket League Sideswipe.

XP yang anda akan terima daripada perlawanan akan berdasarkan prestasi anda, bermakna anda boleh memperoleh lebih banyak XP dengan bermain lebih baik, lebih baik untuk pemain yang sedang mempertimbangkan untuk menjadi lebih baik di Rocket League Sideswipe. Usaha anda juga boleh membantu anda menaiki tangga kedudukan permainan, di mana tahap persaingan akan berada pada tahap tertinggi.

Menyelesaikan Cabaran

Cabaran memberi ganjaran kepada pemain dengan sejumlah besar XP. Melengkapkannya akan menjadi cara terbaik jika anda ingin memaksimumkan keuntungan XP anda dalam Rocket League Sideswipe. Apabila anda mula bermain Rocket League Sideswipe, anda akan menemui cabaran mingguan. Kunci untuk mengumpul paling banyak XP ialah dengan melengkapkannya sebelum tamat tempoh.

Dari penulis sama

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.