Brawl Stars World Finals 2021 Untuk Menampilkan Ganjaran Percuma

Perlawanan Akhir Dunia Brawl Stars 2021 akan berlangsung dari 26 hingga 28 November dengan 16 pasukan bersaing untuk mendapatkan bahagian daripada kumpulan hadiah $1 juta dan gelaran juara dunia.

Supercell telah mendedahkan cara baharu untuk peminat terlibat dengan pertandingan melalui tapak web acara. Pemain boleh melayari laman web untuk mendapatkan semua maklumat untuk Perlawanan Akhir Dunia 2021 dan memenangi ganjaran yang menarik. Pemain perlu log masuk ke tapak web menggunakan ID Supercell mereka. Sebarang ganjaran yang dimenangi akan dikreditkan ke akaun Brawl Stars mereka.

Melalui laman web acara, pemain akan dapat membina kurungan dan meramalkan pemenang. Melakukannya dengan betul akan memberikan pemain mata yang boleh digunakan untuk barangan dalam permainan. Ganjaran di tapak web acara termasuk pin dan Kosmetik Catburglar Jessie dari Brawl Stars World Finals. Pemain juga boleh mengundi untuk MVP Akhir Dunia melalui laman web.

Pusingan Akhir Dunia 2021 akan berlangsung dari 26 hingga 28 Nov. 16 pasukan akan bersaing dalam kurungan penyingkiran tunggal untuk menentukan pemenang. Beberapa pasukan akan bertanding dalam acara itu dari Bucharest, Romania. Pasukan yang tidak dapat pergi ke venue boleh bersaing dari jauh juga.

Dari penulis sama

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.