Call of Duty Vanguard : Acara $110,000 Black Friday

Acara CoD Vanguard Black Friday Search & Save baru sahaja diperkenalkan dengan kumpulan hadiah yang sangat lumayan

Call of Duty Vanguard ialah permainan terbaharu siri popular, membawakan kandungan baharu yang pasti akan menghidupkan keadaan secara kompetitif. Setiap permainan Call of Duty baharu menimbulkan cabaran baharu untuk pemain yang berdaya saing. Walaupun Liga Call of Duty sendiri tidak akan disambung semula untuk beberapa bulan akan datang, tetapi siri Vanguard ini sendiri sudah pun membina tapaknya sendiri dan mampu mengadakan acara seperti ini.

Ini akan menjadi acara yang akan diadakan untuk dikaitkan dengan Black Friday sepanjang minggu ini. Ia akan menampilkan kumpulan hadiah $110K secara keseluruhan, jumlah yang besar untuk kejohanan yang masih kecil ini. Acara itu akan menjadi acara yang pertama untuk Vanguard setakat ini. Untuk selaras dengan tema Black Friday, acara ini mempunyai sedikit format yang unik.

Acara ini hanya akan dimainkan dalam Search and Save. Pasukan permainan juga akan menjadi unik. Pemain akan berada dalam pasukan yang mempunyai 3 pemain. Acara ini akan menjadi kurungan dengan tiga pasukan menentang satu sama lain sehingga mereka mendapat pemenang. 

Walaupun beberapa butiran acara itu tidak didedahkan setakat ini, pada masa ini masih tidak tahu siapa yang akan mengambil bahagian dalam acara itu. Seiring dengan ini, kita tidak tahu berapa besar kurungan akan menjadi tanpa mengetahui berapa ramai pemain yang akan bertanding. Walau bagaimanapun, kita mungkin boleh menjangkakan beberapa nama Vanguard yang lebih besar akan muncul di sini.

Dari penulis sama

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.