CSGO : Enkay J Menyertai BIG

BIG Merekrut Enkay J Sebagai Ketua Jurulatih

Pemain warga Jerman itu mengambil tempat yang telah diisi buat sementara waktu oleh Nikola “⁠LEGIJA⁠” Ninić.

BIG telah mendedahkan bahawa mereka telah menandatangani Niclas “⁠enkay J⁠” Krumhorn, dari Sprout, untuk mengetuai pasukan mereka sebagai jawatan jurulatih. Pakar taktik yang meluangkan masa membantu MOUZ, G2, dan Envy pada masa lalu kini akan berada di belakang pasukan terbaik di negara asalnya.

Source : HLTV

enkay J, salah seorang yang paling berpengalaman dalam peranan jurulatih di Jerman, meninggalkan Sprout sejurus sebelum Major, menjadikannya calon yang terbaik untuk jawatan BIG.

Dengan pengalaman luasnya sepanjang kerjayanya yang agak panjang, Niclas (enkay J) membawa banyak kepakaran dan pengetahuan kepada pasukan, yang pastinya akan menyumbang kepada pembangunan pasukan pada tahun 2022. Dia teruja untuk menjadi sebahagian daripada organisasi dan “tidak sabar untuk mula berkhidmat untuk mencapai matlamat organisasi BIG.

Kerja bermula serta-merta, kerana BIG mempunyai jadual yang padat sehingga akhir tahun. Tindakan itu bermula dengan DreamHack Open November di aman mereka akan bermain secara talian. BIG, yang kini berada di kedudukan #16 di dunia, juga akan menghadiri BLAST Premier Fall Finals dan IEM Winter sebelum akhir tahun ini.

Dari penulis sama

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.