CSGO : Flusha Mencari Pasukan Baharu

Robin “flusha” Rönnquist hari ini mendedahkan bahawa dia sedang mencari peluang baharu pada 2022, bermakna dia tidak mahu kekal bersama GORILLAZ, pasukan CS:GO yang dia bantu membangunkannya sejak bulan April.

Senapang legenda Sweden itu mendapat peluang untuk menjadi ketua dalam pasukan GORILLAZ. Tetapi projek CS:GO antarabangsa gagal mencapai sebarang keputusan yang baik setakat ini. Flusha dan bekas pemain ENCE Miikka “⁠suNny⁠” Kemppi, dan Jere “⁠sergej⁠” Salo adalah teras pasukan dan menghadiri pelbagai kejohanan peringkat dua dan peringkat tiga sepanjang tahun.

Flusha memberitahu HLTV bahawa menjadi pemimpin dalam permainan bukan keutamaannya lagi, tetapi dia boleh mengambil semula peranan itu jika ia adalah “senario yang betul.” Pemain berusia 28 tahun itu terkenal dengan pengalamannya bersama Fnatic, di mana dia memenangi CS:GO Major pertama pada 2013 dan Majors berturut-turut pada 2015, serta beberapa acara LAN besar yang lain.

Senarai GORILLAZ terdiri daripada flusha, sergej, suNny dan Anton “⁠supra⁠” Tšernobai, yang sedang dalam percubaan. Jesper “JW” Wecksell telah mewakili mereka tetapi telah memberitahu HLTV bahawa dia tidak berhasrat untuk kekal bersama pasukan itu pada 2022. Kontrak Flusha akan tamat pada 2023, menurut HLTV.

Dari penulis sama

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.