CSGO : FNATIC KALAHKAN ETERNAL FIRE UNTUK MENUNTUT TAKHTA REPUBLEAGUE TIPOS MUSIM 2

Anak buah Alex “ALEX⁠” McMeekin membawa pulang trofi kedua mereka dalam masa kurang dari seminggu.

fnatic merangkul trofi di REPUBLEAGUE TIPOS Musim 2 selepas mengalahkan Eternal Fire 2-1. Özgür “⁠woxic⁠” Eker dan bersama. adalah satu-satunya yang mencuri peta dari fnatic kerana campuran British-Sweden tidak dapat ditewaskan menentang SAW, Copenhagen Flames dan GODSENT.

Sementara itu, Eternal Fire melalui peringkat play-in dan menghadapi pengembaraan 19 peta sebelum perlawanan akhir. Pasukan Turki itu menduduki tempat kedua dalam kumpulan mereka sebelum tersandung melalui kurungan dua penyingkiran menjelang kempen mereka di pentas utama. Selepas mencapai playoff Eternal Fire mengecewakan Virtus.pro dalam pusingan jika 16 sebelum menghantar ECSTATIC dan memenangi perlawanan timbal balik menentang Entropiq di separuh akhir.

Pihak yang kalah pada separuh akhir berentap pada hari Jumaat untuk penentuan tempat ketiga untuk menentukan pembahagian kumpulan hadiah. GODSENT memulakan siri ini dengan baik di Dust2 tetapi serangan hebat daripada Entropiq pada separuh masa kedua menyaksikan Russia mendahului 16-11 selepas persembahan hebat oleh Aleksey “⁠El1an⁠” Gusev.

Ancient adalah lebih berat sebelah. Walaupun Brazil mendahului sebentar 6-5 mereka tidak dapat membina kelebihan yang berkekalan pada separuh masa pertama permainan. Igor “⁠Forester⁠” Bezotecheskiy mengunci tapak pengeboman B, meninggalkan GODSENT dengan sangat sedikit pilihan serangan apabila Entropiq memperoleh Ancient 16-8 dan siri 2-0.

Eternal Fire datang ke Vertigo sebagai underdog berat tetapi terima kasih kepada heroik Ismailcan “⁠XANTARES⁠” Dörtkardeş dan Ömer “⁠imoRR⁠” Karataş mereka mengenepi bahagian T 8-7 kerana fnatic tidak kelihatan selesa sepenuhnya di B. Ringkas pendahuluan telah dipulihkan oleh campuran British-Sweden pada serangan tetapi kebangkitan daripada woxic dan Buğra “⁠Calyx⁠” Arkın dengan cepat menghentikan fnatic di jejak mereka. Skuad Turki menggabungkan lima berturut-turut untuk menutup pilihan peta mereka 16-13.

Inferno adalah oermainan yang mudah kerana fnatic di pihak T mereka, membuli pertahanan Turki dalam perjalanan mereka ke separuh masa 14-1. Eternal Fire memenangi pusingan pistol kedua hanyalah lapisan perak dari awan yang sangat gelap apabila fnatic membalas dengan kemenangan belian paksa sebelum menutup urusan itu 16-2.

fnatic sekali lagi mengawal siri di Overpass ketika William “⁠mezii⁠” Merriman membawa penampilan hebatnya dari Inferno. Senarai pemain Turki hanya mampu mencuri pusingan ganjil di bahagian pertahanan tanpa memperoleh sebarang kelebihan berkekalan apabila ketinggalan 5-10 pada separuh masa. Selepas bertukar bahagian ke bahagian CT fnatic hanya menjatuhkan dua pusingan, menutup peta 16-7 dan siri 2-1.

Dari penulis sama

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.