CSGO : GODSENT Menewaskan Sprout untuk Mara ke Kurungan Bawah ESL

ESL Pro League Conference Musim 15 telah berakhir, dengan GODSENT menuntut tempat terakhir peringkat kumpulan ESL Pro League yang tersedia selepas menewaskan Sprout 2-1 pada pusingan terakhir kumpulan.

Keputusan itu menamatkan larian mengagumkan dari Sprout yang, berikutan kekalahan awal kepada Extra Salt, membuat larian melalui seluruh kurungan bawah untuk mara ke perlawanan kelayakan menentang Epitacio “⁠TACO⁠” de Melo dan pasukannya.

Pilihan peta Sprout untuk Ancient adalah urusan yang agak mudah untuk pasukan Eropah, dengan persembahan sampingan T yang besar daripada Rasmus “⁠raalz⁠” Steensborg mendorong mereka dengan selesa mengambil peta 16-10. Mereka juga memulakan peta kedua dengan mendahului 13-6 yang kuat, tetapi pertahanan berkuasa Eduardo “⁠dumau⁠” Wolkmer menutup pasukan Sprout dan membenarkan mereka mengalahkan Mirage 16-14.

Penentu pada Inferno berulang-alik sepanjang masa, dengan setiap pihak mengambil rentetan pusingan sebelum yang lain mengambil alih dengan rentetan mereka sendiri. Persembahan CT yang mengejutkan daripada Bruno “⁠b4rtiN⁠” Câmara bersama-sama dengan lebih konsisten daripada dumau membuktikan terlalu banyak untuk Sprout pada akhirnya walaupun, dengan pasukan Brazil memenangi peta ketiga 16-14.

Dari penulis sama

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.