CSGO : Senarai Bakat IEM Winter

Bakat-bakat tetap ESL akan berada di platform untuk menghidupkan pertunjukan IEM Winter.

Sembilan ahli akan menjadi bakat penyiaran di IEM Winter, dengan pelanggan tetap ESL seperti Tres “⁠stunna⁠” Saranthus, Janko “⁠YNk⁠” Paunović atau Alex “⁠Machine⁠” Richardson dan Chad “⁠SPUNJ⁠” Burchill antara yang terpilih.

Lokasi sebenar kejohanan itu masih belum didedahkan, dijadualkan pada 2-12 Disember, dengan 16 pasukan bertarung memperebutkan kumpulan hadiah $250,000.

Bersama-sama ahli bakat yang disebutkan di atas ialah Pala “Mantrousse⁠” Gilroy Sen di bahagian luar, serta Aleksandar “⁠kassad⁠” Trifunović dan Jason “⁠moses⁠” O’Toole di atas meja dan duo penganalisis Harry Russell dan Hugo Byron.

Kejohanan ESL terakhir tahun ini akan menampilkan banyak pasukan, jemputan dan pasukan terbaik dunia yang dipilih daripada ranking dunia mereka, termasuk Gambit, G2 (dengan Kenny “⁠kennyS⁠” Schrub sebagai pengganti Nemanja “⁠nexa⁠” Isaković kerana isu visa), Vitality, Heroic dan NIP.

Lima pasukan turut mengharungi kelayakan, ENCE, MOUZ dan fnatic di Eropah, GODSENT di Amerika Utara dan TYLOO yang akan mewakili Asia.

Senarai penuh ahli :


United States Tres “⁠stunna⁠” Saranthus – Host

United Kingdom Pala “⁠Mantrousse⁠” Gilroy Sen – Sideline reporter

Serbia Janko “⁠YNk⁠” Paunović – Analyst
Serbia Aleksandar “⁠kassad⁠” Trifunović – Analyst
United States Jason “⁠moses⁠” O’Toole – Analyst

United Kingdom Harry “JustHarry” Russell – Commentator
United Kingdom Hugo Byron – Commentator
United Kingdom Alex “⁠Machine⁠” Richardson – Commentator
Australia Chad “⁠SPUNJ⁠” Burchill – Commentator

Dari penulis sama

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.