Entropiq X Samsung

Organisasi esport Czech Entropiq telah mengumumkan kerjasama dengan pengeluar elektronik global, Samsung.

Sebagai sebahagian daripada perjanjian itu, Samsung akan menyediakan peralatan permainan untuk pasukan League of Legends: Wild Rift organisasi itu. Butiran lanjut mengenai perkongsian itu, seperti pengaktifan penajaan, tidak didedahkan.

Ditubuhkan pada Januari 2020, Entropiq menyasarkan untuk berada di barisan hadapan esport di Republik Czech dan Slovakia. Organisasi itu baru-baru ini mencipta nama untuk dirinya sendiri di dunia esports CS:GO selepas pasukannya mara ke PGL Major Stockholm 2021. Selain itu, Entropiq turut memenangi Pinnacle Fall Series#2.

Entropiq menyertai pelbagai organisasi esport, termasuk Ninjas in Pyjamas, CLG, Team Gullit, Team Queso, Team Envy, Gen.G dan T1, sebagai rakan kongsi Samsung. Beberapa perkongsian penting organisasi yang lain termasuk seperti Mcdonald dan PUMA.

Entropiq nampaknya serius tentang matlamatnya untuk menjadi salah satu organisasi esport Eropah yang terkemuka. Berdasarkan keputusannya dalam hanya dua tahun kewujudannya, ia nampaknya berada di landasan yang betul. Dengan memilih rakan kongsi bertaraf dunia seperti Samsung dan PUMA, organisasi itu sedang menyediakan tempatnya di pasaran.

Dari penulis sama

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.