Free Fire : “ESPORTS MOBILE GAME OF THE YEAR”

Free Fire telah muncul untuk menjadi ‘Permainan Mudah Alih Esports Terbaik Tahun Ini’ untuk tahun kedua berturut-turut di Anugerah Esports. Permainan yang dibangunkan oleh Garena ini ialah salah satu permainan pertempuran diraja mudah alih terbesar dengan pangkalan pemain yang besar.

Garena Free Fire baru-baru ini berkembang pesat dalam beberapa tahun lalu untuk melonjak sebagai salah satu permainan yang paling menonjol dalam pasaran. Permainan ini agak berbeza daripada tajuk battle royale yang lain dan mempunyai kemasukan perkara seperti kemahiran aktif dan pasif yang menambahkan lapisan keunikan padanya. Ini telah menarik ramai penduduk ke arah permainan ini.

Angka yang dikaitkan dengan Free Fire adalah sangat luar biasa dengan setiap kejohanan membawa jutaan penonton serentak. Ini adalah bukti popularitinya. Anugerah Esports telah menganjurkan beberapa permainan dalam kategori ini tetapi tiada satu pun daripada mereka yang dapat merampas gelaran daripada Free Fire selama dua tahun berturut-turut.

Dari penulis sama

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.