Free Fire : Tebus Kod Percuma Sekarang!

Free Fire ialah permainan battle royale mudah alih popular yang dibangunkan oleh Garena. Permainan ini telah berkembang dengan pesat dari segi asas pemainan dan ia merupakan permainan yang paling banyak dimuat turun pada tahun 2020. Pembangun cenderung untuk memberikan pemain item percuma secara tetap dan salah satu kaedah untuk berbuat demikian adalah dengan menggunakan kod tebus.

Free Fire terkenal dengan barisan kosmetiknya terutama daripada kulit senjata dan pakaian watak. Pemain perlu membelanjakan wang tunai sebenar untuk membuat penambahan yang diperibadikan pada koleksi kulit mereka tetapi kadangkala, mereka boleh menggunakan kod tebus untuk mendapatkan beberapa item secara percuma.

Garena mengeluarkan kod tebus mengikut wilayah tertentu dan ganjaran tetap tertentu disertakan bagi setiap kod tebus. Wilayah ini diputuskan oleh pembangun oleh itu, sesetengah pemain mungkin mendapat item percuma manakala yang lain perlu menunggu giliran mereka.

KOD TEBUS REE FIRE UNTUK HARI INI :

 1. FFICZTBCUR4M
 2. FFIC9PG5J5YZ
 3. NHKJU88TREQW
 4. MHOP8YTRZACD
 5. BHPOU81616NHD
 6. ADERT8BHKPOU
 7. FFBBCVQZ4MW
 8. FFICWFKZGQ6Z
 9. FFBATJSLDCCS
 10. DDFRTY1616POUYT
 11. FFGYBGFDAPQO
 12. FFGTYUO16POKH
 13. BBHUQWPO1616UY
 14. MJTFAER8UOP16
 15. SDAWR88YO16UB

Dari penulis sama

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.