Game baharu : Demon Slayer The Hinokami Chronicles

Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba telah menjadi salah satu francais Shonen yang paling popular di seluruh dunia, jadi tidak menghairankan apabila melihat permainan video pertamanya. Penciptanya adalah daripada Cyber ​​Connect, yang bertanggungjawab untuk Naruto: Ultimate Ninja Storm  Dengan permainan video ini, orang ramai sangat teruja dengan pelancaran ini dan ramai diantara mereka telah membeli permainan ini pada jualan awal minggu lepas.

Sekiranya anda pernah bermain permainan Cyber ​​Connect sebelum ini, anda mungkin mempunyai idea yang baik tentang apa yang anda lalui, dengan sistem permainan pertempuran yang dapat kita belajar dengan mudah tetapi memerlukan sedikit masa untuk menguasainya. Permainan itu sendiri mempunyai 18 watak yang dapat dimainkan dan ini menunjukkan angka yang sangat bagus untuk permulaan sesuatu permainan video. Anda dapat memilih watak kegeamran anda seperti kegemaran ramai sudah semestinya Tanjirou .

Sama seperti siri Ultimate Storm, The Hinokami Chronicles dapat menangkap intensiti dan tenaga watak-wataknya melalui “Ultimate Arts,” yang membuat beberapa aksi yang mempersona untuk serangan terbesar setiap pahlawan. Di satu sisi, permainan ini hampir terasa terhambat oleh kurangnya karakter yang diperkenalkan pada musim pertama anime secara keseluruhan, walaupun grafiknya memang tidak dapat dibandingkan bertapa cantiknya permainan ini.

Aspek lain dari permainan yang tidak akan disukai oleh banyak orang adalah dalam Story Mode, di mana pemain akan mendapat peluang untuk melalui peristiwa Tanjiro, Nezuko, dan kehidupan rakan mereka pada masa-masa awal Demon Slayer. Walaupun mengambil pencapaian grafik yang sangat mantap, Cyber ​​Connect tidak memberikan pemain apa yang harus dilakukan di antara setiap pertempuran besar dalam siri ini, yang kebanyakannya sebagai contoh anda mencari lima orang kampung dan perlu menekan “X” untuk memberi amaran kepada mereka tentang serangan setan yang akan datang atau menavigasi jalan yang belum diambil untuk mengambil “Titik Kimetsu” di sepanjang jalan. Rasanya membosankan dan sanagt membuang masa kerana pemain perlu hadap pengalaman seperti ini ketika sedang menikmati Story Mode di dalam permainan ini.

Permainan ini menawarkan banyak petikan, gambar profil, dan lain- lain kepada peminat untuk dikumpulkan sepanjang permainannya, bersama dengan beberapa mod permainan seperti Versus dan Mod Latihan untuk membantu mempertajam kemahiran anda. Sekiranya anda berminat untuk membeli permainan ini anda boleh membelinya di Steam pada harga RM 294.

Dari penulis sama

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.