Game Baharu : Halo Infinite

Semasa menulis ulasan Halo Infinite, saya merasa terganggu dengan hakikat bahawa saya sangat menikmati permainan ini tetapi pada masa ini ia berada dalam keadaan yang bermasalah. Dengan pelancaran beta berbilang platform, pemain di Xbox dan PC (termasuk Steam!) boleh bermain bersama tanpa sebarang halangan.

Secara keseluruhan, saya akan mengatakan bahawa masa saya dengan Halo Infinite adalah positif, tetapi hampir tidak apabila terdapat begitu banyak detik kekecewaan dan isu yang menghalang permainan ini berpeluang untuk kembali ke puncak siri Halo yang telah berlaku di permainan Halo 2.

Apabila ia datang kepada permainan, Halo Infinite menonjol sebagai yang terbaik dalam siri ini i. rgerakan sangat lancar dan saya rasa lebih baik dariapda permainan sekuel Halo sebelum ini. Grafik permainan ini sangat realistik jika dibandingkan dengan permainan Halo sebelum ini.

Pelbagai senapang yang anda boleh gunakan dalam pertempuran, mulai daripada klasik BR, Needler dan seterusnya kepada tambahan baharu seperti VK47 Commando yang lancar dan kegemaran baharu peribadi saya dalam Shock Rifle semuanya berbaloi untuk digunakan dalam pertempuran.

Saya tidak memberikan markah dalam ulasan berbilang platform Halo Infinite ini atas sebab ini adalah masih dalam bentuk beta permainan. Yang berkata, jika saya memberikan skor ulasan, ia tidak begitu cemerlang sekarang . Walaupun mengembalikan siri ini kepada asalnya dan menawarkan beberapa permainan FPS terbaik di sekelilingnya, prestasi yang sangat buruk kadang-kadang disebabkan lag yang kerap menjadikannya pengalaman yang bercampur-baur secara keseluruhan.

Dari penulis sama

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.