Game Baharu : Just Dance 2022

Siri Just Dance berasal dari permainan Just Dance Wii pada tahun 2009, yang mempunyai pemain mengikuti pergerakan tarian idola pada skrin dengan lagu popular dimainkan di latar belakang. Pemain boleh mencuba solo, duet, trio, dan kuartet, dan beberapa rutin alternatif. Siri ini telah menyaksikan beberapa tajuk tambahan, termasuk permainan terbaharu, Just Dance 2022, yang akan dikeluarkan pada November 2021. Siri yang memenangi anugerah itu juga mempunyai sub-siri kanak-kanak bermula dengan Just Dance Kids (2010), serta beberapa aplikasi mudah alih, termasuk Just Dance Now (2014).

Just DanceĀ® 2022, permainan tarian yang digemari, kembali dengan persekitaran dan 40 lagu baharu yang hangat daripada hits teratas carta seperti “”Don’t Go Yet”” oleh Camila Cabello, “”Love Story (Taylor’s Version)”” oleh Taylor Swift, “”Happier Than Ever”” oleh Billie Eilish, dan banyak lagi.

Mod terbaru yang ditawarkan di dalam permainan ini :

  • Bersenam sambil berseronok dan mulakan rutin anda sendiri dengan mod Just DanceĀ® Unlimited Sweat.
  • Bekerjasama dengan perkhidmatan penstriman tarian atas permintaan anda sendiri.
  • Menari bersama anak-anak dengan lapan lagu dan koreografi mesra kanak-kanak dengan mod Kanak-kanak.

Dari penulis sama

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.