Hearthstone : Captain Galvangar Menyertai Pengembangan Hearthstone yang akan Datang

Kelas Warrior dalam Hearthstone agak terkenal dengan penolongnya yang berkuasa . Capten Galvangar ialah minion Pahlawan Lagenda 6/6 kos dengan Battlecry yang kuat. Setelah Capten Galvangar berjaya memasuki medan perang, jika anda telah memperoleh sekurang-kurangnya 15 perisai dalam permainan, dia akan menerima +3/+3, serta Caj.

Oleh itu, jika Battlecrynya berjaya dicetuskan, Capten Galvangar akan masuk sebagai 9/9 dengan Caj. Itulah sembilan kerosakan kepada ayunan di mana sahaja anda mahu sebagai pertukaran untuk enam mana. Walaupun pada pandangan pertama keperluan untuk mencetuskan Battlecry Galvangar mungkin kelihatan seperti agak banyak. Tambahan pula, Warriors boleh mendapatkan perisainya dengan sangat mudah.

Warrior mempunyai banyak kad yang memberikan perisai, termasuk mantera, minion, dan juga senjata. Selain itu,  Warrior’s Hero Power membolehkan mereka memperoleh dua perisai setiap giliran sebagai pertukaran untuk dua mana. Anda akan dapat menyempurnakan Kuasa Hero untuk mencapai keperluan 15 perisai.

Capten Galvangar akan menyertai rakan orcnya apabila pengembangan Hearthstone’s Fractured in Alterac Valley disiarkan secara langsung pada 7 Dis.

Dari penulis sama

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.