Himpunan Kosmetik Champions VALORANT 2021

VALORANT YouTuber HITSCAN mendedahkan himpunan kosmetik VCT Champions 2021 baharu awal hari ini. Himpunan itu termasuk kulit Vandal, karambit dan beberapa bonus lain untuk membeli pakej itu.

Kedua-dua kulit ini mempunyai skema warna hitam, emas dan merah. Vandal juga mempunyai logo Champions di sisinya. Kedua-dua senjata mempunyai pilihan naik taraf yang dipanggil Aura Champions, yang menambah kesan bercahaya khas. Kesan ini hanya diaktifkan jika anda adalah pemecah teratas dalam pasukan anda dan boleh diaktifkan jika pemecah teratas dalam pasukan anda mengambil senjata itu.

Bungkusan itu juga memperkenalkan penyudah luar biasa yang memainkan sebahagian daripada lagu kebangsaan apabila logo emas muncul di atas badan. Tetapi pemain boleh masuk ke dalam penyudah untuk mencetuskan animasi kedua, iaitu Brimstone gergasi yang muncul di atas peta dalam langit merah. Ini adalah rujukan kepada adegan dalam video muzik lagu kebangsaan dan merupakan perincian yang luar biasa. Vandal mempunyai empat tahap yang boleh dinaik taraf, jadi simpan mata Radiante anda jika anda ingin menggunakan penyudah baharu ini.

Pemain yang menonton perlawanan akhir besar VCT Champs boleh membuka kunci VCT 2021 Spark buddy pada 12 Dis. Bundle Champions berharga 6,264 VP dan boleh didapati dari 24 Nov hingga 12 Dis. Separuh daripada kutipan akan diberikan kepada pasukan yang mengambil bahagian dalam acara itu, manakala separuh lagi pergi ke Riot.

Dari penulis sama

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.