Jesse Lingard Membincangkan Kolaborasi JLINGZ Esport dan Boost Gaming

Kedai permainan digital dalam talian Boost Gaming telah mengumumkan kolaborasi bersama JLINGZ esports, organisasi esports yang berpangkalan di UK yang dimiliki oleh pemain bola sepak profesional Jesse Lingard.

Hasil daripada perkongsian itu, kedua-dua organisasi akan bekerjasama dalam pelbagai inisiatif dalam tempoh 12 bulan akan datang. Ini termasuk temu bual, video, hadiah dan kandungan media sosial.

Selain itu, logo Boost Gaming akan dipaparkan pada jersi pasukan JLINGZ esports sepanjang tempoh perjanjian. JLINGZ esports menyertai organisasi Amerika Utara Pittsburgh Knights sebagai rakan kongsi kedai permainan digital.

Perkongsian antara Boost Gaming dan JLINGZ esports juga dijangka membantu membawa kedai permainan digital ‘lebih dekat dengan dunia esports’. Di samping menaja entiti esport, Boost Gaming pada masa ini mengendalikan model rujukan rakan kongsi dengan penstriman, pencipta kandungan dan atlet esport.

Dari penulis sama

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.