Kkatamina Menjadi Penstrim Twitch Wanita Paling Banyak Subbed

Ia merupakan pencapaian yang memecahkan rekod untuk penstrim pelbagai, Miyoung Kim, atau lebih dikenali sebagai kkatamina oleh peminat. Penstrim Twitch yang berusia setahun baru-baru ini menamatkan maraton atau ‘subathon’ selama dua belas hari sahaja.

Kkatamina ialah penstrim yang agak baharu di platform milik Amazon, di mana dia menghabiskan masa awalnya dengan hanya 1-2k penonton pada Disember 2020. Saluran itu kini menyaksikan tiga kali ganda purata tontonan, tetapi menjangkakan fenomena Twitch baru-baru ini meningkatkan jumlah peminatnya secara eksponen. Sebahagian daripada kejayaan dan peminat yang ramai adalah kerana keperibadiannya yang penuh belas kasihan dan tidak mengelak daripada mendedahkan wajah sejak debutnya. Tambahan pula, saluran kkatamina Twitch bermula secara tidak rasmi bergabung dengan alam semesta OfflineTV and Friends (OTV). Dia menghabiskan masa bermain Minecraft dan bertemu dengan kalangan itu. Terutama, dia sering melawat dan melepak dengan Yvonne “yvonnie” Ng dan Jeremy “Disguised Toast” Wang.

Dari penulis sama

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.