League of Legends : Burning Core Membawa Masuk 2 bakat LCK

Burning Core LJL mengambil dua bekas pemain Gen.G Challengers untuk senarai League of Legends hari ini. Laner tengah Hong “Dice” Do-hyeon dan jungler Sung “Flawless” Yeon-jun akan menyertai pasukan itu untuk musim 2022.

Ini akan menjadi wilayah ketiga dan pasukan kelapan yang telah dimainkan oleh Flawless, terutamanya yang mempunyai masa pendek di JDG, APK Prince, Gen.G Challengers dan senarai utama Gen.G. Dice telah bermain di Gen.G Challengers sepanjang karier mudanya, bermula dalam senarai Akademi pada 2020.

Dua pemain LCK CL bersedia untuk menyertai Minato “RayFarky” Shinohara, Yuhi “Yuhi” Nakanishi, dan Ryo Fujimoto dalam Burning Core. Pasukan LJL memulakan kerjaya pada tahun 2017, walaupun mereka hanya membuat playoff sekali dalam LJL 2020 Summer Split. Burning Core berharap dapat memulihkan reputasi pasukan dan menghidupkan semula senarainya dengan dua prospek yang menjanjikan daripada LCK. 

LJL mencipta sejarah di Worlds 2021 apabila Detonation FocusMe menjadi pasukan pertama dari Jepun yang melarikan diri dari Play-In dan layak ke Peringkat Kumpulan. Dengan LJL yang semakin meningkat, kita dapat melihat lebih banyak pesaing muncul dari rantau ini.

Walaupun senarai utama Gen.G ditetapkan, Gen.G Challengers hanya mempunyai dua pemain aktif setakat ini: lorong tengah Kim “Karis” Hong-jo dan lorong tengah gantian Baek “Ophelia” Jin-seong. Organisasi itu perlu mengisi empat jawatan kosong menjelang penampilan pasukan yang dijangka pada Piala KeSPA 2021.

Dari penulis sama

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.