League of Legends : Svenskeren Masih Tidak Mempunyai Pasukan

Selepas kerjaya League of Legends yang sangat besar, pemain jungler veteran Svenskeren tidak dapat mencari aman-mana kumpulan untuk disertainya pada tahun depan. Ia adalah pertama kali dalam kerjayanya bahawa dia tidak akan mempunyai pasukan selepas menukar tempat tinggalnya ke Amerika Utara.

Svenskeren juga berkata dia masih yakin dengan kebolehannya sebagai pemain. Pemain berusia 25 tahun itu terletak di Denmark dan akan menerima semua panggilan daripada pasukan NA. Walaupun Svenskeren dijemput oleh pasukan, ada kemungkinan besar kita tidak akan melihatnya di peringkat LCS, kerana kebanyakan senarai sudah mempunyai pemain jungler dalam senarai mereka.

Oleh kerana Svenskeren ialah penduduk NA, pilihannya untuk kembali ke Eropah juga terhad kerana dia akan dikira sebagai import. Akibatnya, tidak banyak pasukan yang mungkin sanggup menggunakan slot import ke atasnya, lebih-lebih lagi dengan jumlah bintang yang sedang meningkat naik yang sedia beraksi sepanjang Liga Serantau Eropah.

Sepanjang dua tahun lepas, Svenskeren bermain untuk Evil Geniuses untuk pelbagai kejayaan. Pasukan itu mencapai playoff sepanjang empat musim bersama skuad itu, tetapi mereka tidak pernah memenangi kejuaraan atau berjaya ke Worlds. Dia juga berkongsi banyak masa dengan pemain pengganti Contractz pada penghujung Summer Split 2021. Sebelum ini, dia pernah bermain dengan Cloud9 dan TSM, di mana dia memenangi tiga trofi LCS.

Dari penulis sama

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.