Permainan Seram Klasik Paling Menakutkan

1. GHOSTS

Daripada Blinky et al Pac-Man kepada Lisa PT, satu perkara yang anda boleh harapkan dengan musuh ektoplasma ini ialah mereka benar-benar hebat dalam merayap di belakang anda dan menakutkan anda. Hantu sukar dibunuh—kadangkala anda langsung tidak boleh menyakiti mereka. Mereka tidak perlu mengikut peraturan peta seperti yang anda lakukan, melompat melalui dinding atau menjelma di hadapan anda semasa anda bermati-matian mencari pintu keluar. Sejujurnya, anda hanya perlu berharap mereka adalah jenis hantu yang anda boleh pukul—kerana mereka sentiasa boleh memukul anda. Selalunya, perkara terbaik yang boleh anda lakukan ialah mendapatkan lampu suluh, cari jalan keluar dan jangan pandang belakang.

2. ZOMBIES

Zombi telah menjadi permainan seram video yang popular sejak sekian lama selagi permainan video ini masih wujud. Raksasa yang seram ini pasti membuatkan anda sentiasa berjaga-jaga. Zombi dalam permainan ini sangat pantas dan menhejutkan dan boleh membuatkan pemain terkejut. Permainan seperti ini dapat memberi pengalam seperti permaian Resident Evil yang sangat popular itu.

3. DEMONS

Permainan ini berkongsepkan syaitan uang boleh buat apa sahaja kepada pemain. Mereka boleh menjelma sebagai syaitan api, syaitan racun, syaitan yang menjelmakan sebagai perempuan seksi, syaitan yang menjelma sebagai haiwan atau syaitan yang menjelma sebagai raksasa. Syaitan datang dalam pelbagai bentuk dan saiz yang sangat menjengkelkan, dengan tahap kuasa yang sangat berbeza untuk. Jika anda pernah bermain permainan Agony’s Baphomet atau Devil May Cry’s Mundus dan anda sudah rasa seram, anda mungkin tidak mampu bermain permainan ini.

Dari penulis sama

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.