PUBG Mobile : Kolaborasi Bersama Arcane

PUBG Mobile versi 1.7 akhirnya tiba. Versi 1.7 membawakan kerjasama PUBG Mobile dengan siri animasi Riot yang sangat terkenal dalam alam semesta League of Legends, yang dipanggil Arcane. Ia juga akan melancarkan Royale Pass baharu, sebagai tambahan kepada beberapa lagi ciri.

Mod Baharu: Mirror World

Mod baharu ini adalah sebahagian daripada kerjasama PUBG Mobile dengan Arcane. “Mirror World” akan turun ke Erangel sebagai dua dimensi antaranya dan Liga bergabung.

Pemain boleh memasuki Mirror World terapung dan bertarung sebagai juara League of Legends. Ini ialah Jinx, Vi, Jayce dan Caitlyn, yang dipaparkan dalam Arcane. Pulau ini akan membolehkan pemain memilih juara yang mereka mahu berubah. Masing-masing akan mempunyai senjata dan keupayaan yang berbeza.

Ciri Baharu

Dari versi 1.7, akan dapat membawa pemain yang mati dan memindahkan mereka ke lokasi lain. Ini akan membolehkan anda menghidupkan semula mereka di lokasi yang lebih selamat.

Dari penulis sama

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.