Rainbow 6 Siege : Virtue memenangi anugerah Play of the Year

1v4 yang dipamerkan oleh Virtue semasa menentang BDS Esports di Theme Park telah memenangi anugerah Play of the Year.

Kemenangan pusingan daripada pemain Australia itu semasa menentang Perancis sangat penting, kerana G2 Esports memenangi peta itu dengan lebih masa maksimum (8-7) pada Pusingan Akhir Liga Eropah 2020. Akhirnya, pusingan Aussie menyebabkan pasukannya bergelar juara.

Apabila keadaan kelihatan buruk, Virtue datang untuk menyelamatkan G2 Esports. 
G2 Wsport berada di dalam keadaan kalah mati di peta Theme Park, kerana Aussie ditinggalkan bersendirian dalam keadaan yang kelihatan seperti situasi 1v4 yang dikatakan mustahil untuk berjaya.

Walau bagaimanapun, dari tingkat dua, Loïc “BriD” Chongthep disambut oleh hujan peluru yang tidak dijangka yang menghalang pemain Perancis itu daripada menanam defuser.

Selepas pusingan itu, BDS Esport memenangi dua peta seterusnya. Jika Virtue tidak merangkul pusingan akhir dalam Theme Park, pemain Perancis akan memenangi Grand Final dengan 3-0. Tetapi permainan pemain Australia itu mengubah penghujung cerita, dan akhirnya menobatkan pasukannya sebagai juara Eropah.

Dari penulis sama

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.