Rainbow Six Siege : Thorn ?

High Caliber ialah pengembangan Rainbow Six Siege Tahun Enam Musim Empat yang akan datang dan termasuk pengendali baharu yang menarik, Thorn. Thorn ialah pemain pertahanan baharu dengan Razorbloom Shell khas, iaitu peranti boleh lempar dan meletup apabila penyerang memasuki perangkapnya. Peminat juga boleh mengharapkan pembaikan Outback, dan mengemaskini peta permainan yang sangat diperlukan sekarang.

Peminat Siege teruja untuk keluaran musim Thorn dan High Caliber—dan kedua-duanya akan dirasmikan tidak lama lagi. High Caliber dijadualkan dikeluarkan pada 30 November dan akan memperkenalkan Thorn dan kemas kini utama lain dalam Tahun Enam Musim Empat Rainbow Six Siege.

Pengenalan Thorn juga bermakna pengendali lama akan lebih murah. Nomad dan Kaid tidak lama lagi hanya akan menelan kos 10,000 Renown atau 240 R6 Credits, manakala Kali dan Wamai akan menelan kos 15,000 Renown atau 240 R6 Credits. Aruni akan menelan kos 20,000 Renown atau 480 R6 kredit.

Dari penulis sama

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.