SINNERS Esports Mengembangkan Perkongsian Blocksport untuk Melancarkan Siri NFT

Organisasi esport Czech SINNERS Esports telah melanjutkan perkongsiannya dengan syarikat teknologi sukan yang berpangkalan di Switzerland, Blocksport.

Hasil daripada perkongsian itu, SINNERS akan melancarkan koleksi NFT dan token peminat eksklusif melalui platform Blocksport.

Diasaskan pada 2019 untuk melibatkan bakat esport dari Republik Czech dan Slovakia, SINNERS kini meletakkan senarai pemain yang kompetitif dalam CS:GO, League of Legends, FIFA, Legends of Runeterra dan Rocket League. Organisasi itu pada asalnya bekerjasama dengan Blocksport pada tahun 2020 untuk melancarkan aplikasi peminatnya sendiri untuk mengukuhkan peluang penglibatan peminatnya.

Blocksport telah sibuk dengan banyak keluaran melalui platformnya. Ini termasuk membangunkan aplikasi penglibatan dengan FURIA, FATE Esports dan PENTA Sports, serta siri NFT dengan Team Singularity. Jelas sekali bahawa Blocksport tidak memfokuskan pada mana-mana rantau tertentu, bagaimanapun, portfolionya yang berkembang pesat yang meletakkan syarikat itu di barisan hadapan apabila ia melibatkan platform blockchain dalam ruang esports.

Dari penulis sama

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.