SpongeBob SquarePants : The Cosmic Shake diumumkan!

Peminat SpongeBob SquarePants akan gembira mengetahui bahawa permainan video platformer 3D baru untuk francais baru saja diumumkan. Dalam “The Cosmic Shake”, anda akan menyertai SpongeBob dan rakan-rakannya dalam petualangan baru yang liar, yang menampilkan rujukan ikonik untuk rancangan popular itu.

See the source image

Penerbit permainan video, THQ Nordic, baru sahaja mengumumkan permainan video baru untuk francais SpongeBob SquarePants. Dikembangkan oleh Purple Lamp, permainan 3D-platformer, yang disebut The Cosmic Shake, akan dikeluarkan pada PC, Xbox One, PS4, dan Nintendo Switch. Tarikh pelepasan masih belum diumumkan.

Plot umum adalah bahawa SpongeBob dan rakan baiknya Patrick Star telah diberikan Mermaid’s Tears oleh Mermaid’s Tears oleh peramal nasib misteri. Tidak lama kemudian, nasib alam semesta berada di tangan mereka, kerana keadaan menjadi sangat kacau. Dengan portal terbuka, SpongeBob dan Patrick mesti menyelamatkan rakan mereka dari Wishworlds yang pelik.

Sebagai SpongeBob, anda akan melalui portal ke 7 Wishworld yang berbeza, seperti Wild West Jellyfish Fields dan Halloween Rock Bottom. Anda juga dapat mengubah penampilan spagon protagonis anda dengan lebih dari 30 kulit (atau kostum) yang berbeza. Dia bahkan boleh berubah menjadi siput! Permainan ini akan menampilkan pergerakan platforming klasik dan baru, seperti Karate Kick dan Fishhook Swing.

Visual search query image

Wira penyerap, kuning, dan berpori tidak akan bersendirian dalam pengembaraannya. Di sisinya akan menjadi temannya yang dipercayai, Patrick, yang telah berubah menjadi belon. Anda juga dapat bertemu dengan semua watak kegemaran anda dari rancangan tersebut, seperti Mr. Krabs, Sandy Cheeks, Squidward, dan banyak lagi, semuanya disuarakan oleh pelakon suara asal mereka.

Jangan lupa runut bunyi. The Cosmic Shake akan merangkumi 101 lagu dari siri SpongeBob SquarePants, termasuk “Sweet Victory” yang legendaris. Juga, grafik 3D terkini yang mengagumkan akan menghidupkan SpongeBob dan dunianya.

Ini bukan permainan video pertama dalam siri SpongeBob SquarePants. Tahun lalu, SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottle – Rehydrated dilancarkan di pelbagai platform, begitu juga SpongeBob: Krusty Cook-Off dan SpongeBob: Patty Pursuit. Cosmic Shake adalah yang terbaru dalam barisan permainan video SpongeBob yang besar, dan dari apa yang dapat kita lihat, ia tidak boleh mengecewakan.

Source : keengamer

Dari penulis sama

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.