Team MCES Memperkenalkan Kerjasama dengan BX Gaming

Organisasi esport Perancis Team MCES telah mengumumkan kerjasama dengan pengeluar kerusi permainan BX Gaming.

Sebagai sebahagian daripada perjanjian itu, BX Gaming akan melengkapkan kemudahan permainan dan atlet MCES dengan kerusi dan meja permainannya.

Perkongsian itu bertujuan untuk memastikan pengalaman permainan yang optimum untuk pemain baru. Sylvain Vachier, Pengarah Pemasaran dan Pembangunan di MCES, mengulas: “Kami amat gembira untuk mengalu-alukan BX Gaming ke dalam keluarga MCES, pemain yang diiktiraf dalam industri esport. Semua ahli MCES, daripada peminat Akademi hingga pemain profesional, akan mendapat manfaat daripada peralatan ultra-kualiti dengan reka bentuk moden, membolehkan mereka menjalani pengalaman unik dan mengoptimumkan permainan mereka. “BX Gaming akan menyokong kami dalam projek pembangunan kami dan akan melabur dalam menyebarkan konsep MCES ke seluruh Perancis. Kami mempunyai prospek yang hebat bersama-sama!” Perjanjian itu dilaporkan telah dirundingkan oleh agensi pemasaran Seven oleh You First Sports sebagai sebahagian daripada ‘pencarian prestasi, kreativiti dan inovasi’nya.

Dari penulis sama

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.