Team Singularity Bersedia untuk Melancarkan Token Peminat Bersama Blocksport

Organisasi esport Denmark Team Singularity telah mengembangkan kerjasamanya dengan syarikat teknologi sukan berpangkalan di Switzerland Blocksport untuk melancarkan token peminat.

Token baharu, yang dipanggil $SNG Token, akan memberikan peminat Singularity dengan pelbagai faedah. Ini termasuk kandungan unik, faedah Akademi SNG dan peluang untuk berlatih dengan pemain Team Singularity.

Menurut keluaran itu, pemilik token juga akan ditawarkan ‘peluang unik’ untuk mempengaruhi keputusan berkaitan pasukan. Token akan berharga €1 dan ditetapkan untuk dilancarkan pada Disember 2021. Secara keseluruhan, 3 juta token akan dibekalkan.

Team Singularity telah bekerjasama dengan Blocksport dalam beberapa projek. Pada bulan September, kedua-dua pihak melancarkan siri NFT. Organisasi itu juga telah melancarkan aplikasi telefon pintar pasukan yang dibuat khas dengan syarikat teknologi sukan itu.

Dari penulis sama

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.