TimTheTatman menyertai organisasi esports, Complexity Gaming, sebagai pemilik bahagian

TimTheTatman membawa peluang pendapatan segera ke Complexity melalui penjualan barang dagangan, aktiviti pemasaran, penampilan peribadi, dan konten berjenama. Dijangkakan bahawa TimTheTatman, sebagai ahli Complexity, akan meningkatkan jumlah penonton dan keterlibatan dengan pasukan dan meletakkan Complexity Gaming sebagai organisasi streaming yang terkemuka.

Baiklah. Adakah orang lain terkejut bukan 100 Thieves atau FaZe Clan? NICKMERCS dan CouRageJD sama ada tidak dapat atau tidak meminta rakan mereka untuk menyertai organisasi masing-masing. TimTheTatman adalah pemilik sebahagian, jadi mungkin dia mahu melakukan perkara sendiri. Siapa tahu?

TimTheTatman mengatakan bahawa dia bercakap dengan banyak organisasi, tetapi dia memilih yang satu ini. Tim malah bercakap dengan NICKMERCS, yang pernah menjadi sebahagian daripada 100 Thieves dan juga FaZe Clan. Ini bagus untuk TimTheTatman, dengan lebih banyak cara daripada satu.

Semasa perjalanan Tim ke Dallas baru-baru ini, dia benar-benar manis bercakap mengenai Cowboys. Tim memberitahu semua orang bahawa Jerry Jones adalah sebahagian besar dari Complexity Gaming, tetapi Jerry juga memiliki The Cowboys. Sekarang semuanya masuk akal.

Tim mungkin akan berada di padang semasa turun minum. Tidak kira bagaimana ia berlaku; Tim adalah pemenang sebenar hari ini kerana dia dapat memilih pasukan yang disukainya dan bukannya menerima apa sahaja yang sesuai. Tidak banyak orang yang boleh mengatakannya.

Source : gfinityesports

Dari penulis sama

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.