TSM FTX Mengeluarkan Koleksi NFT Pertama Direka oleh Aurory

TSM FTX, organisasi esport global terulung, hari ini mengumumkan penciptaan koleksi NFT pertama organisasi itu, yang direka oleh Aurory, permainan berasaskan blokchain dan ekosistem NFT.

Empat NFT individu adalah kerjasama dengan Aurory, projek permainan PvE/PvP yang menggunakan NFT yang dikuasakan oleh mata wang kripto Solana dan Serum.¬†Token, yang juga dikenali sebagai ‘Aurorians,’ ialah setiap barang niaga dan pakaian TSM, termasuk jersi ikonik pemenang LCS 2017 dan versi 2021 serba baharu yang menampilkan logo TSM FTX.¬†Avatar eksklusif ini mempunyai berbilang fungsi dalam dan luar permainan, termasuk bertindak sebagai identiti visual pemain, membenarkan pemilik akses awal untuk memainkan mod permainan masa hadapan sebelum ia didedahkan kepada umum, akses eksklusif kepada mod dan ganjaran khas, dan banyak lagi.

Bekerjasama dengan Aurory, yang misinya bertujuan untuk menggalakkan penggunaan global mata wang kripto dengan memperkenalkan pemain kepada blokchain melalui permainan insentif, secara strategik sejajar dengan visi inovatif TSM FTX untuk masa depan.

Dari penulis sama

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.