Valorant : 4 Kumpulan Berkemampuan di VCT Champions

FULL SENSE, X10 CRIT, Team Vikings, FURIA

FULL SENSE memperoleh tempat mereka dalam Juara dengan memenangi Kelayakan Peluang Terakhir Asia Pasifik. Mereka hanya kalah satu siri dalam acara itu dan menewaskan pasukan terkenal lain seperti NUTURN dan DAMNWON Gaming. Mereka masih belum bermain menentang pasukan antarabangsa, bagaimanapun, dan berada dalam salah satu kumpulan paling sukar dalam Juara. Kemungkinan bertindan terhadap mereka kerana mereka perlu bermain Cloud9 Blue, Fnatic, dan Vision Strikers—tetapi semua orang menyukai cerita yang tidak disukai.

X10 CRIT sepatutnya biasa kepada peminat VALORANT. Mereka muncul dalam Masters Reykjavik dan juga menewaskan Crazy Raccoon di kurungan bawah. Fnatic akhirnya menghantar mereka pulang, dan sejak itu mereka tidak pernah muncul dalam acara antarabangsa. Perlawanan pertama X10 CRIT adalah menentang Envy, dan Acend adalah pasukan dominan lain dalam Kumpulan A. Keyd Stars juga merupakan pasukan yang baik dari Brazil, jadi mereka memerlukan pasukan ini untuk menghadapi permainan yang buruk, atau mereka perlu menghancurkan semua jangkaan untuk mara ke playoff. 

Team Viking adalah satu lagi pasukan Brazil yang kuat yang memenangi acara Masters rantau ini dan muncul dalam Masters Reykjavik. Mereka berpotensi bertahan dalam Kumpulan C menentang Crazy Raccoon dan Secret, tetapi mereka juga akan menghadapi Gambit. Pilihan teratas dalam permainan kumpulan hampir tidak dapat dipertikaikan, tetapi Viking mungkin dapat bertahan di tempat kedua.

FURIA, pasukan Brazil yang mendapat tempat di Champs dengan memenangi Kelayakan Peluang Terakhir Amerika Selatan. Pasukan ini akan menentang Sentinels dalam perlawanan pertama mereka dan sama ada KRU Esports atau Liquid dalam pusingan penyingkiran. 

Dari penulis sama

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.