Valorant : dicey dan boi Meninnggalkan 100 Thieves

100 Thieves telah mengumumkan pemergian Quan “dicey” Tran dan Aaron “b0i” Thao.

dicey diumumkan bersama Peter “Asuna” Mazuryk sebagai salah seorang daripada dua ahli terakhir senarai 100 Thieves yang dibina semula pada suku ketiga 2020. Pada penghujung Februari, dia diletakkan di bangku simpanan daripada kesebelasan utama, dengan Ethan “Ethan” Arnold menggantikannya di hadapan daripada Pencabar Peringkat 1 3. Selepas Pencabar Peringkat 1 2, dicey tidak akan dilihat dalam perlawanan rasmi lain sehingga kelayakan terbuka Pencabar Peringkat 3, di mana dia menggantikan Ethan untuk satu peta. Dia tidak pernah dilihat dalam perlawanan rasmi sejak itu, tetapi menurut laporan September dari Upcomer George Geddes, dicey sedang berbincang dengan Knights untuk menggantikan Terry “dsr” Rioux, tetapi transaksi itu tidak dapat dilijat lagi.

b0i, sebaliknya, secara senyap-senyap menyertai 100 Thieves pada awal Julai sebagai pemain gantian selepas dikeluarkan dari Andbox, dan akhirnya dibawa ke dalam barisan permulaan menggantikan Joshua “steel” Nissan sebelum NA LCQ. 100 Thieves adalah pasukan yang sangat digemari untuk menduduki tempat pertama dalam acara itu dan layak ke Juara Valorant, tetapi tersandung di kurungan atas dan kurungan akhir bawah, masing-masing tewas dalam dua perlawanan mendebarkan kepada Rise dan Cloud9 Blue.

Senarai 100 Thieves pada masa ini ialah:

  •  Spencer “Hiko” Martin
  •  Ethan “Ethan” Arnold
  •  Nick “nitr0” Cannella
  •  Peter “Asuna” Mazuryk
  •  Johann “seven” Hernandez (Substitute)
  •  Jovanni “Jovi” Vera (Analyst)

Dari penulis sama

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.