Valorant : FPX Mengesahkan ardiis sebagai Pemain Kelima

FunPlus Phoenix telah mengumumkan penambahan Ardis “ardiis” Svarenieks, melengkapkan senarai mereka sebagai persediaan untuk musim 2022.

ardiis memulakan kerjaya Valorantnya di British fish123, dan kemudiannya ditandatangani oleh Team Liquid. Kemahiran penggunaan operator dan menggunakan agent jett menjadi bualan ramai, kerana dia dan pasukannya memenangi banyak kejohanan, termasuk Piala COOLER, Piala Mandatori pertama dan Piala Solary.

Apabila G2 Esports mula mencari pemain untuk senarai awal mereka, ardiis dengan cepat menjadi calon utama sebagai Sova mereka dan ditandatangani tidak lama kemudian. G2 secara langsung, memenangi kesemua enam acara Siri Ignition yang membawa kepada set acara pertama Riot, First Strike, di mana mereka sekali lagi mengharungi lawan mereka dan menjadi salah satu pasukan pertama yang mendapat tempat utama di serantau mereka.. Mereka tewas kepada Team Heritics selepas perlawanan yang agak sengit menandakan berakhirnya perjalan ardiis.

Walaupun memulakan 2021 dengan kemenangan di Red Bull Home Ground, G2 mula goyah dalam Jelajah Champions Valorant, terlepas playoff Masters dan Peringkat 2 EMEA yang pertama. Rentetan keputusan buruk akhirnya membawa kepada pelepasan ardiis dan juga Patryk “paTiTek” Fabrowski. Team Heretics, sebuah pasukan yang merosot sejak penghujung 2020, segera menandatangani kedua-duanya, tetapi ardiis tidak lama kemudian berundur dari senarai aktif kerana masalah kesihatan.

Sejak kembali daripada cuti perubatannya, ardiis telah mencuba bermain bersama FPX, memulakan penampilan pertama dalam ansuran kedua Red Bull Home Ground, di mana pasukan itu terkeluar daripada peringkat kumpulan selepas tewas kepada Fnatic dan Giants Gaming.

Pemain FPX terkini :

Dari penulis sama

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.