Valorant : Steel Menyertai T1

Steel menyertai T1 sebagai ketua pasukan dalam permainan VALORANT.

Steel ialah seorang veteran CS:GO yang bertukar menjadi VALORANT pro yang menyertai 100 Thieves pada September 2020. Dia merupakan bahagian penting dalam kejayaan awal pasukan itu, membantu mereka memenangi Strike Pertama Amerika Utara dan layak ke acara Masters pertama di Peringkat Satu Juara VALORANT Lawatan. 100 Thieves tidak pernah memenangi acara penting sejak itu, walaupun mereka telah mengekalkan tempat mereka sebagai salah satu pasukan teratas di rantau ini.

Selepas penamat empat teratas yang mengecewakan di VCT Masters Berlin, Steel telah dikeluarkan daripada senarai aktif 100T sebelum Kelayakan Peluang Terakhir. 100 Pencuri menggunakan Aaron “b0i” Thao sebagai pengganti.

100 Thieves mengumumkan semalam bahawa Steel sedang dipindahkan ke pasukan baru, tetapi org itu tidak mendedahkan ke mana dia pergi. Peminat mengetahui ke mana hala tuju pemain berbakat itu hari ini, walaupun, apabila T1 menamakan Steel sebagai ketua dalam permainan baharu pasukan itu. Ketua jurulatih T1, David Denis mengalu-alukan Steel dalam video pengumuman itu.

Steel menamatkan video pengumuman dengan menjelaskan bahawa pasukan baharunya sedang berusaha keras untuk bersiap sedia menghadapi musim VCT 2022 bagi memastikan mereka berjaya ke acara Juara tahun depan. T1 berada di tempat ke-14 di Amerika Utara sekarang, menurut VLR.gg. Tetapi Steel adalah tambahan yang sangat baik yang boleh membantu mereka naik pangkat.

Dari penulis sama

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.